files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
bureau van nu

Administratieve wijzigingen doorgeven

Het doorgeven van een wijziging van je administratieve gegevens, zoals je factuuradres of bankrekeningnummer, kun je heel eenvoudig zelf doen. Ga hiervoor linksonder via Ingelogd als > Mijn account naar je accountpagina. Je vindt in de blauwe balk een link "Administratieve gegevens wijzigen...".
Afbeelding
In het scherm dat opent kun je de wijzigingen invoeren. Deze worden direct verwerkt, nadat je rechtsboven op de groene knop 'Wijzigingen doorvoeren...' hebt geklikt.
Afbeelding