files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
bureau van nu

API Request Packs

Om gebruik te kunnen maken van de API, heb je één of meerdere API Request Packs nodig. Elke API Request Pack is goed voor 1000 requests per uur. Wanneer je meer dan 1000 request per uur wilt kunnen afvuren op onze API, dan heb je meerdere API Request Packs nodig.

Hoe verhoog ik het aantal API Request Packs?

Om het aantal te verhogen, ga je via Ingelogd als naar Mijn account, waar je onder Abonnement & opties het aantal invult bij Aantal API Request Packs. Klik ten slotte rechtsboven op de groene knop 'Wijzigingen doorvoeren...'.

Wat kost een API Request Pack?

Zie voor de prijzen onze prijzenpagina.
api