files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
bureau van nu

Klantenportaal - Kleuren en logo instellen

Deze functionalteit verkeert momenteel in de beta-fase, en kan dus nog kinderziektes bevatten.
Deze functionaliteit is onderdeel van Exact PM Plus. Bekijk alle functionaliteiten van Exact PM Plus op onze tour-pagina en roadmap.
Heb je het klantenportaal nog niet geactiveerd? Klik hier
Exact PM geeft jouw de mogelijkheid het klantenportaal te personaliseren met de huisstijl van jouw bedrijf. Via "Instellingen (tandwiel) > Integraties > Klantenportaal" krijg je de mogelijkheid om een logo, je primaire en je secundaire kleur in te stellen. Het logo en de twee kleuren worden vervolgens op verschillende locatie in het klantenportaal gebruikt.
Exact PM - Klantenportaal - configureren

Wat houdt dat precies in?

Wanneer je bij de instellingen het logo van je bedrijf upload zal deze op twee plekken in het klantenportaal worden getoond.
  1. Leverancier selectie scherm
  2. Navigatiebalk
Wanneer een contactpersoon is uitgenodigd door meerdere Exact PM gebruikers krijgt hij de mogelijk om één van de klantenportalen te selecteren. De klantenportalen worden vervolgens aangegeven met het logo dat je hebt geüpload bij de instellingen. Bij het maken van een keuze wordt het logo vervolgens weergegeven in de navigatiebalk van het klantenportaal.
Exact PM - Klantenportaal - leveranciers
Daarnaast kun je ook nog twee kleuren instellen die op verschillende elementen in het klantenportaal worden toegepast. Kleuren worden d.m.v. een kleurselectie veld geselecteerd of kunnen als HEX, bijvoorbeeld #ff0000 voor rood, worden ingevoerd. Bepaalde elementen, zoals de blokken op het dashboard, gebruiken een kleur die is gebaseerd op de ingestelde kleuren. Daarnaast wordt er wel eens witte tekst getoond op de ingestelde kleuren. Houd er dan ook rekening mee dat de kleuren niet te licht zijn.
Hieronder volgen een aantal voorbeelden van verschillende kleur combinaties.
Exact PM - Klantenportaal - kleuren
Exact PM - Klantenportaal - kleuren
Exact PM - Klantenportaal - kleuren
Exact PM - Klantenportaal - kleuren
Exact PM - Klantenportaal - kleuren
Exact PM - Klantenportaal - kleuren
Wil je het klantenportaal van je eigen bedrijf bekijken? Maak dan je bedrijf als een relatie aan, voeg je medewerkers toe en nodig deze uit.

Hoe verder?